Πασ Γιαννινα Λαμια : Hvmwe273c22p2m : Διατηρήθηκε η διαφορά των δύο ομάδων (επτά βαθμοί).

Πασ Γιαννινα Λαμια : Hvmwe273c22p2m : Διατηρήθηκε η διαφορά των δύο ομάδων (επτά βαθμοί).. Η πρώτη συνάντηση το 1972 και τα διπλά ματς του 1985! Η λαμία «έκλεψε» το βαθμό με τον πασ γιάννινα με γκολ του τσούκαλου στο 77′. Όσοι θέλετε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη της αναμέτρησης. Στην επανάληψη ο πασ γιάννινα πίεσε ακόμη περισσότερο και δεν είναι υπερβολή να σημειωθεί ότι η λαμία έπαιξε άμυνα γύρω από την περιοχή της! Τσίμπησε έναν πολύτιμο βαθμό για την συνέχεια του.

Οι διάδρομοι σχεδόν ανύπαρκτοι με τον πασ. Ο πασ στρίμωξε τον ολυμπιακό αλλά την τελευταία λέξη είπε ο χασάν! Στην επανάληψη ο πασ γιάννινα πίεσε ακόμη περισσότερο και δεν είναι υπερβολή να σημειωθεί ότι η λαμία έπαιξε άμυνα γύρω από την περιοχή της! Ο πασ γιάννινα υποδέχεται την λαμία για την 4η αγωνιστική των play out και η super league στην προαναγγελία της για τον αγώνα συνέλεξε αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία. Διατηρήθηκε η διαφορά των δύο ομάδων (επτά βαθμοί).

Pas Giannina Lamia Dyskolh Apostolh Stoys Zwsimades Kingsport Gr
Pas Giannina Lamia Dyskolh Apostolh Stoys Zwsimades Kingsport Gr from kingsport.gr
Η πρώτη συνάντηση το 1972 και τα διπλά ματς του 1985! 766 likes · 6 talking about this. Ο πασ γιάννινα υποδέχεται την λαμία για την 4η αγωνιστική των play out και η super league στην προαναγγελία της για τον αγώνα συνέλεξε αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία. Η σελίδα της ομάδας πασ λαμία στο flashscore.gr προσφέρει ζωντανά σκορ, αποτελέσματα, βαθμολογίες και λεπτομέρειες αγώνων (σκόρερ, κόκκινες & κίτρινες κάρτες, αλλαγές κτλ). Ο πασ στρίμωξε τον ολυμπιακό αλλά την τελευταία λέξη είπε ο χασάν! Όσοι θέλετε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη της αναμέτρησης. Ο πασ γιάννινα ψάχνει το πρώτο του εντός έδρας «τρίποντο» απέναντι στην ουραγό λαμία, η οποία δεν έχει γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης στο πρωτάθλημα. Ο πασ γιάννινα γνωστοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον σταύρο πήλιο ως το 2023.

Οι διάδρομοι σχεδόν ανύπαρκτοι με τον πασ.

Ο πασ γιάννινα ψάχνει το πρώτο του εντός έδρας «τρίποντο» απέναντι στην ουραγό λαμία, η οποία δεν έχει γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης στο πρωτάθλημα. Η σελίδα της ομάδας πασ λαμία στο flashscore.gr προσφέρει ζωντανά σκορ, αποτελέσματα, βαθμολογίες και λεπτομέρειες αγώνων (σκόρερ, κόκκινες & κίτρινες κάρτες, αλλαγές κτλ). Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Μόνιμοι σκόρερ του πασ γιάννινα «καθάρισαν» ξανά. Οι ηπειρώτες έχουν ένα αξιόμαχο σύνολο που παίζει καλό ποδόσφαιρο, ωστόσο. Οι διάδρομοι σχεδόν ανύπαρκτοι με τον πασ. Ο πασ γιάννινα είχε τον πρώτο λόγο στο ξεκίνημα του παιχνιδιού και έχασε δύο καλές ευκαιρίες για μπήκε δυνατά η λαμία στο δεύτερο. Ο πασ γιάννινα υποδέχεται την λαμία για την 4η αγωνιστική των play out και η super league στην προαναγγελία της για τον αγώνα συνέλεξε αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία. Χωρίς σκορ και νικητή ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στη λαμία και τον πασ γιάννινα. Ο πασ γιάννινα στις 17.15 (ns 3 hd) φιλοξενεί τη λαμία σε ένα κομβικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Για έβδομο συνεχόμενο παιχνίδι η λαμία έμεινε αήττητη, καθώς στάθηκε «όρθια» και στα ιωάννινα, όπου. Στην επανάληψη ο πασ γιάννινα πίεσε ακόμη περισσότερο και δεν είναι υπερβολή να σημειωθεί ότι η λαμία έπαιξε άμυνα γύρω από την περιοχή της! Τσίμπησε έναν πολύτιμο βαθμό για την συνέχεια του.

Οι διάδρομοι σχεδόν ανύπαρκτοι με τον πασ. Χαμηλές πτήσεις και αποδοκιμασίες στους «ζωσιμάδες». Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι. Η πρώτη συνάντηση το 1972 και τα διπλά ματς του 1985! Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α.

Kqxbi9 Aibwtum
Kqxbi9 Aibwtum from i.stpl.gr
Σέντρα στις 19:30, στους «ζωσιμάδες», σε παιχνίδι το οποίο πραγματοποιείται για τα πλει άουτ της super league. Η λαμία «έκλεψε» το βαθμό με τον πασ γιάννινα με γκολ του τσούκαλου στο 77′. 766 likes · 6 talking about this. Η σελίδα της ομάδας πασ λαμία στο flashscore.gr προσφέρει ζωντανά σκορ, αποτελέσματα, βαθμολογίες και λεπτομέρειες αγώνων (σκόρερ, κόκκινες & κίτρινες κάρτες, αλλαγές κτλ). Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι. See more of πασ λαμια on facebook. Ο πασ γιάννινα υποδέχεται την λαμία για την 4η αγωνιστική των play out και η super league στην προαναγγελία της για τον αγώνα συνέλεξε αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία. Ο πασ γιάννινα γνωστοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον σταύρο πήλιο ως το 2023.

766 likes · 6 talking about this.

Μόνιμοι σκόρερ του πασ γιάννινα «καθάρισαν» ξανά. See more of πασ λαμια on facebook. Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση του πασ γιάννινα με την λαμία για την 11η αγωνιστική της super league. Στην επανάληψη ο πασ γιάννινα πίεσε ακόμη περισσότερο και δεν είναι υπερβολή να σημειωθεί ότι η λαμία έπαιξε άμυνα γύρω από την περιοχή της! Ο πασ στρίμωξε τον ολυμπιακό αλλά την τελευταία λέξη είπε ο χασάν! Η λαμία «έκλεψε» το βαθμό με τον πασ γιάννινα με γκολ του τσούκαλου στο 77′. Χαμηλές πτήσεις και αποδοκιμασίες στους «ζωσιμάδες». Ολα τα νεα του πας λαμια και των αλλων ομαδων της λαμιας σε ολα τα αθληματα. Ο πασ γιάννινα ψάχνει το πρώτο του εντός έδρας «τρίποντο» απέναντι στην ουραγό λαμία, η οποία δεν έχει γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης στο πρωτάθλημα. Ο πασ γιάννινα στις 17.15 (ns 3 hd) φιλοξενεί τη λαμία σε ένα κομβικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι. Ο πασ γιάννινα γνωστοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον σταύρο πήλιο ως το 2023. Χωρίς σκορ και νικητή ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στη λαμία και τον πασ γιάννινα.

Ο πασ γιάννινα ψάχνει το πρώτο του εντός έδρας «τρίποντο» απέναντι στην ουραγό λαμία, η οποία δεν έχει γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης στο πρωτάθλημα. Ο πασ γιάννινα στις 17.15 (ns 3 hd) φιλοξενεί τη λαμία σε ένα κομβικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Ο πασ γιάννινα γνωστοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον σταύρο πήλιο ως το 2023. Μάλιστα με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι φιλοξενούμενοι. Ολα τα νεα του πας λαμια και των αλλων ομαδων της λαμιας σε ολα τα αθληματα.

Zylsnuq9strovm
Zylsnuq9strovm from i2thumbs.glomex.com
Οι διάδρομοι σχεδόν ανύπαρκτοι με τον πασ. Τσίμπησε έναν πολύτιμο βαθμό για την συνέχεια του. Όσοι θέλετε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη της αναμέτρησης. Σέντρα στις 19:30, στους «ζωσιμάδες», σε παιχνίδι το οποίο πραγματοποιείται για τα πλει άουτ της super league. Με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών αγώνα ο πασ γιάννινα προηγήθηκε της λαμίας με γκολ του μπρένερ με πλασέ από κοντά μετά από πάσα του μιλιντσεάνου. Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση του πασ γιάννινα με την λαμία για την 11η αγωνιστική της super league. Στην επανάληψη ο πασ γιάννινα πίεσε ακόμη περισσότερο και δεν είναι υπερβολή να σημειωθεί ότι η λαμία έπαιξε άμυνα γύρω από την περιοχή της! Ο πασ γιάννινα υποδέχεται την λαμία για την 4η αγωνιστική των play out και η super league στην προαναγγελία της για τον αγώνα συνέλεξε αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία.

Όσοι θέλετε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη της αναμέτρησης.

766 likes · 6 talking about this. Ο πασ γιάννινα ψάχνει το πρώτο του εντός έδρας «τρίποντο» απέναντι στην ουραγό λαμία, η οποία δεν έχει γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης στο πρωτάθλημα. Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση του πασ γιάννινα με την λαμία για την 11η αγωνιστική της super league. Οι διάδρομοι σχεδόν ανύπαρκτοι με τον πασ. Η λαμία «έκλεψε» το βαθμό με τον πασ γιάννινα με γκολ του τσούκαλου στο 77′. Ο πασ στρίμωξε τον ολυμπιακό αλλά την τελευταία λέξη είπε ο χασάν! Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι. Σέντρα στις 19:30, στους «ζωσιμάδες», σε παιχνίδι το οποίο πραγματοποιείται για τα πλει άουτ της super league. Στην επανάληψη ο πασ γιάννινα πίεσε ακόμη περισσότερο και δεν είναι υπερβολή να σημειωθεί ότι η λαμία έπαιξε άμυνα γύρω από την περιοχή της! Ο πασ γιάννινα υποδέχεται την λαμία για την 4η αγωνιστική των play out και η super league στην προαναγγελία της για τον αγώνα συνέλεξε αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία. Χωρίς σκορ και νικητή ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στη λαμία και τον πασ γιάννινα. Μόλις στο 3ο λεπτό η λαμία άγγιξε το γκολ με πρωταγωνιστή τον τζανδάρη, όμως ο λοντίγκιν του είπε όχι και κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Posting Komentar

0 Komentar